Zprávy RSHb

Výběr U13 na turnaji ve Svítkově s cenným kovem na krku!

V pátek 3. 9. odcestoval výběr Ústeckého kraje U13 na turnaj do Svítkova, kde změřil síly se šesti dalšími kraji v České republice. V průběhu této akce si vzal tuto partu na starost Michal Tuček a Marcel Holl, kterým se společně podařilo získat stříbrný kov. Nejlepším brankářem se stal Tadeáš Adam.

Seznam nominovaných hráčů

Brankáři: Tadeáš Adam, Martin Vykouk

Obránci: Aleš Gelhof, Patrik Hrebinec, Oliver Kharboutli, Jan Plachý, Tomáš Primus, Jaroslav Procházka, Matěj Šimic

Útočníci: Jakub Dobrodinský, Jakub Doubrava, Vojtěch Gottfried, Richard Janda, Patrik Kokšál, Adam Mareš, Sebastián Milička, Denis Mooucha, Filip Novák, Martin Losos

Výsledky Ústeckého kraje

4. 9. 2021 (10:50) - Hlavní město Praha vs. Ústecký kraj - 4:1

4. 9. 2021 (14:30) - Ústecký kraj vs. Zlínský kraj - 15:0

4. 9. 2021 (18:10) - Ústecký kraj vs. Středočeský kraj - 4:0

5. 9. 2021 (09:00) - Pardubický kraj vs. Ústecký kraj - 1:4

5. 9. 2021 (11:45) - Ústecký kraj vs. Moravskoslezský kraj - 10:0

5. 9. 2021 (14:30) - Královéhradecký kraj vs. Ústecký kraj - 0:5

Hodnocení Michala Tučka (trenér)

Kdyby nám někdo nabídl před začátkem turnaje druhé místo, asi bychom ho brali všemi deseti. V tuto chvíli v nás převládá spíše zklamání. Nezvládli jsme výsledkově vstup do turnaje s výběrem Hlavního města Prahy, což nás stálo v konečném zúčtování lepší umístění. V průběhu dalších zápasů rostl náš výkon a vykrystalizovala se optimální sestava. Forma gradovala v těžkých utkáních s výběrem Středočeského a zejména Pardubického kraje, které bylo z naší strany asi nejpovedenějším utkáním turnaje. Výsledkově jsme zvládli i poslední dvě utkání a čekali na zaváhání soupeře. Vrcholem turnaje bylo poslední utkání mezi Hlavním městem Praha a Pardubickým krajem hrané ve fantastické atmosféře, které rozhodlo o konečném pořadí na turnaji. Přesně kvůli těmto okamžikům stojí za to podobné akce pořádat i v budoucnu. Pochvalu zaslouží hráči, diváci, rozhodčí i pořadatelé včetně zástupců svazu, kteří zajistili materiální vybavení a důstojné podmínky pro uspořádání turnaje.