2. liga

2. Liga: Otázky před sezónou

Složení 2. Ligy přineslo před novou sezónou spoustu změn. Vlčí smečka a Ještěři si zahrají 1. Ligu, Rondo ukončilo činnost a naopak se vracejí Berani. Sedm týmů v soutěži slibuje velmi vyrovnanou soutěž a těžko se hledá favorit. Před začátkem soutěže jsme se zeptali vedoucích jednotlivých týmů.

1. Proběhli ve Vašem týmu nějaké změny v hráčském kádru? Odchody, příchody?

2. Probíhala u Vás letní příprava, případně odehráli jste nějaký turnaj nebo přátelská utkání?

3. S jakými ambicemi vstupujete do nové sezóny? S jakým umístěním byste byli spokojeni?

Most „B“ – Václav Pomahač

1. Naše béčko se sešlo naposledy koncem roku v rámci ligy. Poté, co mám zprávy, každý trénoval individuálně. Někdy v květnu 2021 se rozehrála extraliga, takže někteří hráči chodili na tréninky s A týmem a také se zapojili do extraligových bojů. Někteří z nás si to po rozvolnění chodili strčit do čepele se staršími hráči. Přes prázdniny každý trénoval individuálně. Klasické tmelení kolektivu se nekonalo nebo možná konalo, ale bez mé přítomnosti.

2. O hráčských odchodech vím pouze o Láďovi Ramešovi, který skončil z časových důvodu. Co se týče příchodů, uvedl bych, že jsme oslovili několik hráčů, kteří hráli za kluby, které již skončily, a vše je na dobré cestě, nechci zatím nikoho jmenovat, ale jedná se o hráče z Nordics popř. Conceptu.

3. Ambice máme stejné jako poslední léta, a to bavit se hokejbalem, zkusit urvat play-off a hlavně (což se možná letos i povede) nejezdit na zápasy v 7 nebo 8 lidech.

Panthers Kadaň – Ondřej Tumpach

1. Proběhla rozlučka se sezónou 2020/2021, pak náš domácí turnaj, stejně jako každý rok žádná velká příprava nebyla.

2. Opět stejně jako každý rok, příchod zatím žádný a pár odchodů bylo.

3. Spokojenost rozhodně do 7. místa, nemáme velké cíle, chtěli bychom hlavně sezónu dohrát a bavit se hokejbalem.

Bazzy Děčín – Petr Kotlík

1. Po neúspěšně sezóně jsme se rozešli do svých domovů. Dokopnou jsme nerealizovali, odjelo se na dovolené, během léta si pár jedinců zahrálo místní sranda turnaj.

2. Bohužel, nečekané odchody převažují nad přílivem nových hráčů.

3. Vzhledem ke stávající situaci, kdy jsme nedostatečně potrénovali, se budeme snažit hrát do první pětky. Budeme chtít trápit každého soupeře, do každého zapasu, půjdeme na 100%, avšak s jakým úspěchem, to se teprve uvidí.

Killers Litoměřice – Jaroslav Ježek

1. Jako každý rok byla pauza hodně individuální. Od začátku srpna jsme se začali scházet na "bago". Plán byl zúčastnit se turnaje na konci srpna v Ústí nad Labem. Bohužel se zrušil pro malou účast. Náhradou bylo uspořádané přátelské utkání, kdy za námi do Litoměřic přijel HSÚ SHC Warriors Chlumec.

2. Máme jednoho navrátilce a to je Jiří Grus. Jinak složení týmu zůstalo tak nějak stejné.

3. Hrát hokejbal, na který se budou těšit jak hráči, tak diváci. Umístění bude pak odměnou za předvedený výkon.

Dandy Malé Březno – Jakub Varga

1. Pauzu jsme využili dosti individuálně. Někteří hráči nastoupili po možnosti opětovného hrání za tým Wolves Chomutov v Poháru Ústeckého kraje, poté jsme se opět účastnili turnaje v Novém Strašecí. Co se týče nehokejbalových akcí, stále nemáme odškrtnuto ani za předešlou sezónu.

2. Povedlo se dotáhnout příchod několika hráčů a doufáme, že nám budou přínosem.

3. Do sezóny máme ty nejvyšší ambice a věříme, že budeme patřit ke špici tabulky.

Dragons ÚNL – Štěpán Kuchynka

1. Pauza byla dlouhá, ale naštěstí se uskutečnil aspoň letní turnaj, takže jsme si mohli konečně zahrát. Se spoustou kluků z týmu se vídáme prakticky pořád, takže akce pořád nějaké jsou. Největší akce s týmem byla oslava titulu v soutěži.

2. Protože jdeme příští sezónu o ligu výše tak nějaké změny proběhly, ale týkalo de to spíše rozšíření kádru.

3. Jak už jsem řekl, jdeme o ligu výše, takže moc nevíme co očekávat. Samozřejmě bychom byli nejspokojenější, kdybychom zase vyhráli titul, ale to bude opravdu těžké.

Berani Ústí – bez odpovědí

Tabulka 2. Liga - Čechy Sever
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
Panthers Kadaň
20 88:49 44
2.
SK Dubí
20 111:56 43
3.
HSÚ Berani Ústí...
20 84:49 38
4.
HBC Dandy Malé...
20 62:69 30
5.
SHC Killers...
20 63:84 27
6.
HBC Ještěři...
20 65:69 25
7.
Elba DDM Ústí nad...
20 56:93 19
8.
HBC Coma Team
20 56:116 14