Český pohár

Český pohár 2021 startuje již 28. 9.

I v letošní sezóně se uskuteční Český pohár a zapojí se do něj i severočeské celky. Povinnost účastnit se ČP mají týmy od 2. Ligy výše, takže v bojích se představí 10 týmů ze severu Čech. Jak se jim povede a jak daleko se dostanou, na to si musíme počkat do června 2022, kdy je naplánováno finále.

Systém poháru je stejný jako v předchozích letech, kdy prvních pět kol je hráno formou pavouku, a vítězné týmy postupují do dalšího kola. Pro nejlepší čtyři týmy je pak připraveno Final Four, kde se utkají o vítěze ČP. V průběhu soutěže bude pro účastníky přichystáno několik zajímavých novinek, které budou postupně představovány, ať již se to bude týkat redakčního pokrytí, nového partnera soutěže a ocenění pro vítěze.

Na koho tedy severočeské celky narazí? Extraligová Elba DDM má volný los a zapojí se až ve 3. kole soutěže. Ostatní týmy se mezi sebou utkají již v 1. kole a dle regionálního rozdělení budou hrát týmy ze severu Čech proti sobě, výjimkou jsou Killers Litoměřice, kterým los přisoudil protivníka ze středních Čech.

Rozpis 1. kola

SHC Killers Litoměřice – HBC Tygři Mladá Boleslav - 28. 9. od 16:00 hod.

Panthers Kadaň – HBC Most B - 28. 9. od 14:00 hod.

HBC Bazzy Děčín – HBC Dandy Malé Březno - 28. 9. od 14:00 hod.

SC Dragons Ústí nad Labem – HBC Ještěři Ústí nad Labem - 7. 10. od 19:00 hod.

HSÚ Berani Ústí nad Labem – Vlčí smečka Ústí nad Labem - 10. 10. od 18:00 hod.