Regionální liga

Perla se dostala do čela po zápase s Chlumcem. První body pro rezervu Ještěrek a zkušený výkon Comy

O posledním zářijovém víkendu pokračovala Regionální liga třemi duely. Premiérové výhry za tři body se dočkala rezerva Ještěrek. Gólové hody nabídl souboj Chlumce s Perlou, Coma si poradila s Wolves a srovnala krok s Dubím. Na čele tabulky se ocitly Řetenice, které ovšem oproti Dubí mají duel navíc.

HBC Black&White Děčín vs. HSÚ HBC Ještěři Ústí n. L. B 3:9 (2:4, 1:4, 0:1)

Děčínu se povedl nástup do zápasu. Po necelých třech minutách vedl dvoubrankovým rozdílem. Ovšem o tento polštář přišli domácí ještě do první sirény. Ještěrky si postupně vypracovala čtyřbrankový náskok, což se posléze ukázalo jako rozhodující. Byť Rubeš z přesilovky snížil na rozdíl tří branek, jenže jeho týmu nevyšel závěr druhé části a před poslední periodou prohrával o pět přesných zásahů. Tečku za zápasem v Děčíně udělal na začátku třetího dějství Schwarzjirg. Béčko Ještěrů tak mohlo oslavit první tříbodové vítězství v novém ročníku.

HSÚ SHC Warriors Chlumec vs. HBC Perla Řetenice M.L. 7:11 (2:5, 3:3, 2:3)

Zápas mezi Chlumcem a Perlou nabídl gólové hody. Celkový počet branek v zápase se zastavil na čísle 18! Perla jako první vedla, a to hned o dvě trefy, avšak Warriors dokázali srovnat krok, byť na pouhé dvě minuty, kdy řetenický soubor otočil vývoj na svou stranu a vedení již nepustil, byť Chlumečtí několikrát zkorigovali. U sedmi branek Perly byla trojice Netušil, Patzelt, Tauš a přidal se k nim i Diepold. Na straně Chlumce se zápas povedl Adamu Krejčímu, avšak jeho pět bodů za hattrick a dvě asistence nestačilo.

HSÚ HBC Coma Team vs. Wolves Chomutov 8:3 (4:1, 3:0, 1:2)

Coma byla od počátku zápasu s Wolves lepším týmem. Hosté navíc přijeli s poslepovanou sestavou, která sice bojovala, ale na zkušenější tým nestačila. Navíc ke všemu musela vlčí smečka v závěru druhé části střídat brankáře a mezi tři tyče se postavil hráč z pole. Vojtěch Malý v premiéře obstál a dlouho deptal hráče Comy. Nutno dodat, že šel do branky za jasného stavu 7:1. Pěti body se na výhře Comy podílel Kale Costa a o bod méně zapsal na své konto Roman Navarra. Premiéru v Coma dresu si odbyl brankář Šimon Havlík, jenž tak doplnil bráchu a tátu v modré partě.