Regionální liga

Regionální liga přinesla pouze jeden zápas, díky kterému se Dubí vyhouplo na čelo tabulky

V regionální lize se o víkendu odehrál pouze jeden zápas. Tým Ústí složený převážně z mladíků nestačil na soupeře z Dubí, kterému podlehl jasně 7:1. Také počet střel mluví ve prospěch domácích, kteří jich vyslali na hostujícího brankáře hned třiatřicet. Miloslav Kváš zaznamenal čtyři přesné zásahy.

SK Dubí vs. Elba DDM Ústí nad Labem B 7:1 (3:0, 4:1, 0:0)

Do zápasů vstoupili lépe domácí, kteří se poprvé prosadili v desáté minutě. Do první sirény zvládli přidat další dvě branky, a všechny dosavadní přesné zásahy byly z hole Miloslava Kváše, který tak už velmi brzy zkompletoval hattrick. Svoji třetí branku vstřelil pouhé tři vteřiny před koncem první třetiny, kdy se asi tým Ústí již viděl v šatně.

V prostřední části navýšilo Dubí své vedení a po pouhých třiačtyřiceti vteřinách se poprvé prosadili také hosté. Rána Martina Černého však byla jedinou úspěšnou střelou hostů. Další góly totiž přidávali zas jen domácí. Byly už jen dva, třetí třetina žádné branky nepřinesla, a tak průběžné vedení Dubí 7:1 po druhé třetině, bylo nakonec i konečným výsledkem. Domácí se díky zisku tří bodů dostali před Řetenice a vyhoupli se na čelo tabulky.