Regionální liga

Perla Řetenice vstřelila v Regionální lize dvanáct branek, Ještěři udrželi čisté konto

Perla Řetenice narazila na Elbu DDM, kterou nešetřila. Dala jí celkem dvanáct branek a slavila jasnou výhru. Ještěři nedovolili skórovat Chomutovu, proti kterému si došli pro tříbodové vítězství. Utkání měla pod kontrolou také Coma, nezaváhalo ani první Dubí.

Wolves Chomutov vs. HSÚ HBC Ještěři Ústí n. L. B 0:5 (0:1, 0:3, 0:1)

V utkání Chomutova a Ještěrů padaly branky pouze na jedné straně. Za hosty se jako první prosadil při přesilové hře Patrik Koev, který na svůj gól navázal i v prostřední části, kdy zkompletoval hattrick. Ještěři přidali ještě další dvě branky a došli si pro jasnou výhru 0:5.

SK Dubí vs. HBC Black&White Děčín 6:3 (0:1, 3:1, 3:1)

Do dvoubrankového vedení se ve druhé třetině dostal Děčín, který ale úspěch nezaznamenal. Vyšší rychlost totiž zařadilo Dubí, které se rozhodlo nevzdat. První branku vstřelilo v přesilové hře a následně přidalo dalších pět branek. I když poslední slovo měl opět Děčín, tak plný počet bralo Dubí. Třetí gól hostů totiž přišel až v poslední minutě, kdy už nezbyl další čas na úpravu skóre.

Elba DDM Ústí n. L. B vs. HBC Perla Řetenice M. L. 1983 2:12 (0:2, 0:7, 2:3)

Na svého soupeře si vyšláply Řetenice, které se zastavily až na dvanácti přesných zásazích. Hosté se postupně, hlavně díky výborné druhé třetině, dostali na devíti brankový náskok. Až za tohoto nepříznivého stavu se o slovo přihlásili také domácí. Následovaly ale další tři góly z holí hráčů Perly. Zápas ukončil Matěj Kocourek, který už jen kosmeticky upravil výsledek. Martin Patzelt a Stanislav Tauš se radovali z hattricku.

HSÚ HBC Coma Team vs. HSÚ SHC Warriors Chlumec 5:1 (2:0, 2:1, 1:0)

Ve svém dalším zápase nezaváhala ani Coma, která se střetla s Chlumcem. Aleš Macek se prosadil už po čtyřiatřiceti vteřinách. Zkraje druhé patnáctiminutovky odskočili domácí už na tři branky. Za tohoto stavu se prosadil poprvé také Chlumec, ale jednalo se o jediný jeho přesný zásah. Naopak Coma přidala ještě dva góly a uhájila druhé místo v tabulce.