Regionální liga

Wolves obrali Coma Team a jsou jediným neporaženým týmem v Regionální Lize, s chutí si zastříleli hráči Ještěrů

Další víkend má za sebou regionální liga. Volno tentokrát měli hráči Perly. O asi největší překvapení víkendu se postarali chomutovští Wolves, jenž dokázali obrat o všechny body ústecký Coma Team. Na čele je stoprocentní Coma Team. Vysokým rozdílem vyhrál také celek Ještěrů nad Děčínem.

HSÚ Pivní Veteráni Ústí n/L vs. HSÚ SHC Warriors Chlumec 7:3 (3:0, 2:0, 2:3)

Skóre se poprvé měnilo v šesté minutě, kdy se trefil Matyáš Čaloun. Na něho navázal Jan Kašpar a otec Matyáše Jan Čaloun. Pivní Veteráni tak vyhráli první třetinu tříbrankovým náskokem. Ten navýšili ve druhé periodě. A to díky Matyáši Čalounovi, jenž uzavřel hattrick. Warriors vyšla až třetí třetina. Postupně mířili do černého Prokop, Hašek a Zrzavecký. V poslední minutě střetnutí utnul snahy hostů čtvrtou trefou Matyáš Čaloun a opět těžil z nahrávky svého otce. Tečku za zápasem udělala trefa Martina Černého. Veteráni tak slaví první bodový zisk.

HSÚ HBC Coma Team vs. Wolves Chomutov 4:7 (2:4, 1:2, 1:1)

Ve čtvrté minutě otevřel skóre chomutovský Opelt. Na jeho trefu zareagovala Coma díky Davidu Gottfriedovi. Jenže střelec první gólu zápasu o minutu později vrátil Wolves vedení. Jedenadvacet sekund poté odskočil zelenočerný soubor na rozdíl dvou branek, trefil se Danylec. Tentýž hráč v čase 10:03 upravil již na průběžných 4:1 z pohledu hostí. Přesně se sirénou snížil Jiří Cícha. Ve druhé polovině prostředního dějství vlčí smečka opět odskočila, čímž položila základy k nečekané výhře. Trefili se Šarlinger s Petržílkou. V závěru třetiny zužitkovala Coma přesilovku zásluhou Navarry. Pět minut před konce přidal čtvrtý gól modrého souboru Havlík, ovšem k dalšímu zdramatizování nedošlo. Navíc pět sekund před koncem pojistil vlčí výhru Lukáš Nagy.

HBC Black&White Děčín vs. HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B 1:12 (0:6, 0:3, 1:3)

Za nešťastníky kola lze jednoznačně označit celek Děčína. Ten hostil rezervu ústeckých Ještěrů a utkání se mu nepovedlo. Jediný čestný úspěch domácích padl v polovině třetí třetiny, kdy již hosté vedli vysoko 11:0. Na demolici Děčína se šesti body podíleli Vojtěch Uhlíř (2+4) a Patrik Koev (3+3). Pozadu nezůstali ani tříbodový Jirkovský, Hůja, Formánek. Ještěři tak vyhráli podruhé za sebou. V tomto případě to byl pohodlný výlet do Děčína.