Regionální liga

Wolves se vrátili na vítěznou vlnu, Ještěři přehráli Perlu a vedou soutěž

O uplynulém víkendu se sehrála jen dvojice utkání. Zápas mezi Děčínem a Comou byl odloženo na žádost Black&Whitu. Jako první šly do boje celky Chlumce a Wolves. Bojovné utkání nakonec ovládl chomutovský soubor. Hned po nich následoval duel mezi Ještěry a Perlou, Ještěrky neponechaly nic náhodě.

HSÚ SHC Warriors Chlumec vs. Wolves Chomutov 2:4 (0:2, 0:0, 2:2)

Vstup do utkání se povedl hostujícím Wolves, kteří se chtěli vrátit na vítěznou vlnu. Již po necelých dvou minutách tečoval míček za Růžičkova záda Miloš Hlinka. Pouhých sedm vteřin před první přestávkou upravil na 2:0 pro zelenočerné barvy Jan Bugno, jenž nepohrdl nahrávkou od Fencla. Ve druhé třetině bojovného utkání branka nepadla. V samém závěru ale došlo na vzájemné vyloučení a chomutovský Holl obdržel o trest navíc, tudíž Warriors začínali třetí část v přesilovce. Tu dokázali nakonec využít. Debutujícího Nečka v brance Wolves překonal Aleš Dvořáček. Následně dostali možnost početní výhody i hosté, kteří taktéž trestali. Růžičku překonal Michal Karásek. Dvě a půl minuty před koncem při vlastním oslabení vykřesal pro chlumecké naději Adam Bauer. Warriors to následně zkusili s odkrytými zády, Jakub Varga prázdnou klec trefil a pojistil vlčí vítězství 4:2.

HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B vs. HBC Perla Řetenice M.L. 1983 6:1 (1:1, 3:0, 2:0)

Druhé utkání mezi rezervou Ještěrek a řetenickou Perlou začalo lépe proti Ještěry. Ti ve dvanácté minutě šli do vedení, trefil se Dušan Pechy. Perla dokázala pět sekund před první přestávkou srovnat krok, z gólu se radoval Lukáš Sýkora. Mohlo by se zdát, že to Perlu povzbudí do druhé patnáctiminutovky, ovšem opak byl pravdou. Zaspaný úvod je stál průběžnou remízu. Ve druhé třetině totiž panoval Patrik Koev, jenž během deseti minut zkompletoval hattrick a poslal svůj tým do tříbrankového vedení. Na další branky si dva přítomní diváci museli počkat do závěru střetnutí. Kdy během 39 sekund mířil přesně Uhlíř s Horáčkem. Ještěři jsou tedy stále na prvním místě tabulky.