Regionální liga

Coma ve šlágru kola jasně přehrála Ještěry, Děčín si doma poradil s Pivními Veterány

Utkání mezi Chlumcem a Perlou bylo odloženo na žádost hostí. Hrát se bude 27. listopadu. Oba sobotní zápasy měly vcelku jednoznačný průběh. Coma si ve šlágru kola poradila s Ještěrami, když opanovala druhé dějství. Děčín rozhodl s Pivními Veterány ve třetí třetině. Zamotá se nám ještě tabulka?

HBC Black&White Děčín vs. HSÚ Pivní veteráni Ústí n/L 7:1 (2:0, 1:1, 4:0)

Již v šesté minutě otevřel skóre děčínský David Rubeš. Ve dvanácté minutě na něho navázal Samuel Hampl. Krátce po změně stran snížil za hosty Jan Kašpar, jenže v polovině utkání vrátil Děčínu dvoubrankový náskok opět Hampl. Ze třetí třetiny uběhlo pouhých pět vteřin a domácí vedli o tři branky, trefil se Hladiš. Mezi pětatřicátou a sedmatřicátou minutou Pivoši dvakrát inkasovali z hokejek Vilikuse a Tafiho. Tečku za zápasem udělal tři minuty před koncem Kotěšovec. Black&White tak doma porazil Pivní Veterány a v tabulce utekl řetenické Perle již na sedm bodů a drží se v závěsu za první trojkou.

HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B vs. HSÚ HBC Coma Team 1:6 (0:1, 0:5, 1:0)

Skvělý zápas sliboval souboj rezervy Ještěrů s Comou. Oběma celkům se letos daří a střídají se na čele tabulky. Skóre otevřel v jedenácté minutě David Gottfried při vlastním oslabení. O osudu šlágru kola rozhodla druhé třetina. Ta se Ještěrům hrubě nepovedla a díky pěti inkasovaným brankám bylo takřka po zápase. V povedené druhé periodě se za Comu trefili dvakrát Havlík s Reisenauerem a jeden přesný zásah přidal Matěj Harkabus. Pomyslnou tečkou a pouze korekcí skóre byl úspěšný pokus Jiřího Vítka ze čtyřicáté minuty utkání. Coma díky této výhře svého soupeře v tabulce přeskočila a odsunula ho na druhé místo.