Regionální liga

Chlumci nevyšla dvakrát koncovka, Ještěři si poradili s Děčínem, na čele jsou Wolves

Máme za sebou podzimní program Regionální ligy. O posledním víkendu se sehrála pouze trojice zápasů, neboť souboj o první místo mezi Wolves a Perlou byl odložen a následně kontumován. Chlumečtí brali ze svých zápasů pouze dvakrát po bodíku. Ještěři se na zimní pauzu naladili výhrou nad Děčínem.

Předposlední herní víkend přinesl výhry Wolves nad řetenickou Perlou v poměru 6:2. Dále pak si Coma poradila s týmem Chlumce po výsledku 5:3. Pivní veteráni přehráli rezervu Ještěrek 4:1.

HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B vs. HBC Black&White Děčín 9:3 (1:2, 4:0, 4:1)

V deváté minutě otevřel skóre duelu hostující Hampl a krátce po něm navýšil vedení Sitár. Domácím Ještěrům se povedlo vzápětí odpovědět z hokejky Kučery a bylo to opět pouze o gól. Druhá třetina patřila domácím. Nejprve srovnal krok Pechy a v období sedmadvacáté až devětadvacáté minuty šli Ještěři do tříbrankového vedení. Trefili se Kučera, Saska a Schwarzjirg. Zkraje třetí části navýšil náskok ústeckého souboru Vítko s Vinšem. V čase 39:55 zkompletoval domácí Kučera hattrick. Následně se dostali ke slovu opět hosté z Děčína, konkrétně Tomáš Sitár, jenž vstřelil svůj druhý gól. Tečku za zápasem udělal minutu a půl před koncem svou čtvrtou trefou Ivan Kučera. Ještěři se tak s podzimem rozloučili vítězně.

HSÚ SHC Warriors Chlumec vs. HSÚ Pivní veteráni Ústí n/L 3:4pp (2:1, 1:1, 0:1 – 0:1)

Kdo přišel pozdě na zápas Chlumce s Veterány mohl litovat. V čase 1:01 poslal domácí do vedení Barčák. Hostující Zilcher srovnal o třiaosmdesát sekund později. Vedení vrátil Warriors ve dvanácté minutě Tót. Krátce po změně stran se Pivošům povedlo opět srovnat, trefil se Matyáš Čaloun. Chlumečtí potřetí vedli, v devětadvacáté minutě se prosadil Hašek. Jak se později ukázalo, branka zkušeného Radka Červinky ze třiatřicáté minuty poslala zápas do prodloužení. V něm se odehrálo pouhých čtyřiapadesát sekund, než Matyáš Čaloun využil početní výhodu po Haškově faulu. Veteráni v zápase ani jednou nevedli, přesto berou ze zápasu o bod více než jejich sok.

HSÚ SHC Warriors Chlumec vs. HBC Perla Řetenice M.L. 1983 3:4ss (0:2, 2:0, 1:1 – 0:0)

O den později hrál Chlumec znovu, tentokrát dohrávku s Perlou. A byla to právě Perla, která v tomto zápase jako první vedla. V sedmé minutě se trefil Miroslav Diepold. V závěru první periody upravil na dvoubrankový rozdíl Koudelka. Po změně stran začali Chlumečtí odmazávat ztrátu. Nejprve se trefil Dvořáček a v polovině třetiny Tót. V čase 43:07 se podruhé v utkání prosadil řetenický Diepold a Perla vedla 3:2. Právě dvougólový střelec mohl být i smutným hrdinou, neboť Chlumečtí deset sekund před sirénou využili jeho faulu, poslali zápas do prodloužení a následně do samostatných střílení. V nich se ovšem hráči Warriors střelecky neprosadili, a když Koudelka s Diepoldem Matouška překonali, brala Perla plusový bod. Chlumečtí tak ze dvou zápasů mají dvakrát pouze bodík.