Regionální liga

Ještěři urvali v Regionální lize druhé místo, zisk tří bodů slavila i Coma a Perla

Předposlední dubnový víkend nabídl předposlední hrací víkend v základní části. Coma potvrdila svou dominanci, když porazila Pivní veterány. Wolves v souboji o druhé místo nestačili na béčko Ještěrů a Perla urvala důležitý zápas. Jaké budou dvojice pro play-off? To se dozvíme po posledním víkendu.

HSÚ HBC Coma Team vs. HSÚ Pivní veteráni Ústí n/L 9:3 (3:0, 2:2, 4:1)

Gólový účet otevřel již po půl minutě Pavel Gottfried. Další změna přišla ve třinácté minutě, a to hned dvojitá. Prosadil se Miroslav Růžička a znovu Pavel Gottfried. Coma tak vedla po první třetině 3:0. V jedenadvacáté minutě snížil v přesilovce Jan Čaloun ale Coma si dvěma brankami vzala náskok zpět. Trefili se Reisenauer a hattrick uzavřel Pavel Gottfried. Tečku za druhou částí udělala branka Kubíka z přesilovky. Třetí třetinu načal již v první minutě svou druhou trefou Reisenauer. Po něm přidal čtvrtou branku Gottried a v polovině třetiny se radoval z osmé trefy Comy Zahradník. Pět minut před koncem korigoval za Pivní veterány znovu Jan Čaloun. Tečku za zápasem udělal pětigólový Pavel Gottfried. Coma tak porazila Pivoše 9:3.

Wolves Chomutov vs. HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B 2:3 (0:2, 1:0, 1:1)

V přímém souboji o druhé místo po základní části nestačili Wolves na béčko Ještěrů. Ještěři po první třetině vedli o dvě branky, v patnácté minutě se trefili Pechy a Koev. V té druhé přišlo snížení z hole Vladimíra Opelta. Kýžený vyrovnávací gól ale nepřišel, a tak trestali hosté, kteří opět odskočili do dvoubrankového rozdílu zásluhou Koeva. V závěru celého mače už jen upravil skóre Radek Veselý.

HBC Perla Řetenice M. L. 1983 vs. HBC Black&White Děčín 5:2 (1:0, 2:0, 2:2)

Skóre utkání mezi Perlou a Děčínem se začalo měnit až na konci první třetiny, kdy otevřela zápas branka Miroslava Diepolda. V polovině druhé části navýšili domácí své vedení díky trefám Marka Štrébla a opět Miroslava Diepolda. Již na 4:0 upravil tři minut po druhé výměně stran Jaroslav Netušil. Až po této brance se povedlo Děčínským překonat perláckého brankáře. Nejprve se trefil Samuel Hampl a o čtyři minuty později Lukáš Polák. Risk s odkrytou klecí ale Děčínu nevyšel a Miroslav Diepold upravil na konečných 5:2 pro Perlu.