Regionální liga

Coma Team nastřílel v Regionální lize deset branek, Black&White zvítězil těsně

Další víkend přinesl v Regionální lize čtveřici zápasů. Nejprve odehrál vyrovnaný zápas Děčín s Wolves následované výhrami Comy a Dragons. V neděli kolo uzavřela bitva mezi Perlou a Dubím, kterou ovládli hráči vedoucího týmu soutěže.

Wolves v Děčíně vedli o dvě branky, přesto má pouze bod

HBC Black&White Děčín vs. Wolves Chomutov 4:3ss (1:2, 1:1, 1:0 - 0:0)

Chomutovskou vlčí smečku čekal nejdelší výjezd v sezóně. Poprvé v historii hrála na novém hřišti v Děčíně. A začala dobře. V deváté minutě otevřel skóre utkání Fencl. V čase 13:44 se povedlo domácím srovnat krok, trefil se Hampl. Vyrovnaný stav platil pouze necelou minutu, neboť půl minutky před první pauzou vrátil vlkům vedení Kocour. Jak Chomutovští třetinu zakončili, tak jí i začali. Časomíra ukrojila pouhých třináct sekund a svou druhou brankou v zápase překonal Hospůdku Fencl. Black&White se podařilo snížit v polovině mače, trefil se Rousek. To Děčínské nakoplo a častěji ohrožovali branku Totha, až se jim pět minut před koncem základní hrací doby podařilo vyrovnat zásluhou Veselého. Následovalo pětiminutové prodloužení, jež přes šance branku nepřineslo, tudíž o vítězi musela rozhodnout samostatná střílení. V nich byl domácí soubor stoprocentní, kdežto vlčí exekutoři si na Hospůdku nepřišli. Wolves tak z dobře rozehraného zápasu má pouze bod.

Rezerva Elby DDM opět padla, nestačila na Dragons

Elba DDM Ústí nad Labem B vs. SC Dragons Ústí nad Labem 2:5 (1:2, 0:1, 1:2)

Souboj béčka Elby DDM s Dragons sliboval zajímavý zápas. Skóre otevřel v desáté minutě Faigl. O dvě minuty později bylo srovnáno zásluhou Netušila, ale do první pauzy šli s lepší náladou Dragons, neboť jim vrátil vedení Kuchynka. Skóre se opět měnilo na začátku prostřední části, kdy vedení draků navýšil Vegner. Na rozdíl tří branek poskočilo skóre v čase 40:01. Početní výhodu totiž využil Reisenauer. Elbě DDM dal ještě naději 57 sekund před koncem Tomáš, jenže následná hra bez brankáře další zvrat nepřinesla, ba naopak. Pět sekund před vypršením času trefil prázdnou klec Kuchynka a zaznamenal tak svou druhou branku v utkání.

Coma si pohrála s Pivními Veterány

HSÚ HBC Coma Team vs. HSÚ Pivní Veteráni Ústí nad Labem 10:2 (2:0, 3:1, 5:1)

V sobotním podvečeru panoval na ústeckém hřišti pouze jeden tým, a to modrobílý soubor Comy. Ten dosud posledním Pivním Veteránům nedal žádnou šanci. Hned pěti body se na vysoké výhře 10:2 podílel Radek Vyhlídal, jenž zaznamenal hattrick. O bod méně měl Miroslav Růžička. Tříbodové odpoledne prožil Budínský a Bauer. Za Pivoše se prosadil Kapusta a Kašparem, a vždy to byla korekce skóre. Nejprve na 3:1 a poté na 9:2. Coma díky této výhře bodově dotáhla béčko Elby DDM.

Derby dvou teplických týmů ovládlo Dubí

HBC Perla Řetenice M. L. 1983 vs. SK Dubí 1:4 (0:1, 1:0, 0:3)

Neděle přinesla střet dvou tradičních týmů z původní teplické ligy. Vedoucí Dubí hrálo proti řetenické Perle, která v posledním utkání schytala debakl v Chomutově. Obě mužstva se dobře znají. Brankový účet otevřel po polovině šesté minuty dubský Hruška. Další branka padla až v závěru prostřední části z hokejky Davida Diepolda. Po dvou částech tak bylo vyrovnáno 1:1. Dubí prokázalo, že hraje v pohodě a díky dvěma brankám do poloviny třetí periody rozhodlo o osudu utkání. Trefili se Maresch a Jejkal. Tečku za touto bitvou udělal trefením prázdné řetenické branky Walter.