Zprávy RSHb

#Restart hokejbalu v našem Regionu!

Po dlouhé téměř půlroční pauze se nám opět rozjíždí regionální hokejbal, a ten jistě všem moc chyběl. Přinášíme přehled informací, které nás restartem budou provázet, ať už to jsou epidemiologická opatření, nebo herní systém nově vzniklých Pohárů jednotlivých soutěží.

,,Cílem bylo uspořádat jakoukoliv aktivitu, ale po dohodě s týmy tak, aby to dávalo smysl. Vše vyplynulo ze společného zájmu týmů, nechtěli jsme to tlačit na sílu a pořádat něco, co by celkům nevyhovovalo. Jsem rád, že se můžeme vrátit na vrátit na hokejbalová hřiště a zase se těšit z toho, co máme tak rádi a co nám neuvěřitelně chybělo,'' uvedl předseda Ligové komise Jan Fedák.

Epidemiologická opatření

Všechny informace, které se týkají epidemiologického opatření v souvislosti s mistrovským utkáním, naleznete v přiloženém souboru.

Všechna utkání se odehrají bez přítomnosti diváků!

Herní systémy

O pohár regionu Čechy Sever

Pět týmů sehraje celkem čtyři utkání systémem každý s každým. Každý celek odehraje dva zápasy doma a dva zápasy v hostujícím prostředí. Do vyřazovacích bojů postoupí čtyři týmy, které se utkají v rámci jednoho víkendu.

O pohár Ústeckého kraje

Sedm týmů sehraje celkem čtyři utkání s náhodnými soupeři. Každý celek odehraje dva zápasy doma a dva zápasy v hostujícím prostředí. Do vyřazovacích bojů postoupí čtyři týmy, které se utkají v rámci jednoho víkendu.

Pekařův pohár

Osm týmů bude rozděleno na dvě skupiny. Každý celek odehraje tři utkání. Do vyřazovacích bojů postupuje všech osm celků, které se utkají v rámci jednoho víkendu.

Rozpis zápasů


Dokumenty ke stažení: