Regionální liga

Coma v Regionální lize těsně porazila Chlumec, Wolves poprvé vyhráli a Pivoši obrali Ještěry

Předposlední březnový víkend nabídl další trojici zápasů. Rezerva Ještěrů nestačila na Pivní Veterány a padla 3:5. Chlumečtí bojovali proti lídrovi tabulky, avšak Coma jedinou brankou v závěru rozhodla o tříbodovém zisku. Poprvé na jaře bodovali i Wolves, kteří přehráli Perlu Řetenice.

HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B vs. HSÚ Pivní veteráni Ústí n/L 3:5 (1:0, 0:3, 2:2)

Ranní utkání začalo lépe pro rezervu Ještěrů, kteří v osmé minutě šli do vedení zásluhou Dušana Pechyho. Pivoši začali velký obrat v utkání ve druhé části. Nejprve srovnal v jedenadvacáté minutě při vlastním oslabení Jan Kašpar a následně během minuty navýšili vedení hostí Koza s Gieselem. Start třetí části přinesl korekci v přesilovce z hokejky zkušeného Radka Hůji. O tři minuty později si vzal znovu slovo Tomáš Giesel a vrátil Pivním veteránům dvoubrankový náskok. Ten sice zkorigoval v čase 43:37 v přesilové hře Jirkovský, ovšem 26 sekund před sirénou trefil prázdnou klec Ještěrů Kašpar. Veteráni tedy v osmi lidech vyválčili důležité tři body.

HSÚ SHC Warriors Chlumec vs. HSÚ HBC Coma Team 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Bojovné utkání přinesl souboj lídra tabulky s posledním Chlumcem. Už se zdálo, že utkání zamíří do prodloužení, avšak vše rozsekla trefa Romana Macka ze čtyřiačtyřicáté minuty utkání. Coma tak na jaře zatím nepoznala porážku, byť nyní to byl pro ni složitý zápas. Chlumec tedy prohrál s Comou fotbalově 1:0, což jistě hodně zamrzí, neboť bodík byl opravdu blízko.

Wolves Chomutov vs. HBC Perla Řetenice M.L. 1983 8:2 (2:0, 3:1, 3:1)

Wolves přivítali řetenickou Perlu a již v šesté minutě šli do vedení, když se trefil Šarlinger. O zhruba minutu později bylo ve vlčím táboře ještě veseleji, trefil se Bugno. V polovině zápasu došlo na snížení z hokejky Miroslava Diepolda. Vlci se ovšem nerozklepali, a ještě do přestávky třemi brankami navýšili své vedení. Postupně se trefili Fencl, Ondřej Holl a Daniel Himl. Právě třetí jmenovaný byl při chuti a dvěma přesilovkovými góly ve třetí třetině uzavřel premiérový hattrick v barvách Wolves. Osmou trefu zaznamenal Michal Karásek. Definitivní úpravu skóre dala branka Marka Štrébla. Vlci tak oslavili desáté výročí od založení výhrou a na jaře poprvé bodovali.