Oblastní liga

Chomutov si pohlídal výhru nad Dubím B, Chlumec dal osmnáct branek

Chomutov si vypracoval tříbrankový náskok, který sice Dubí B snížilo, ale Wolves si vítězství pohlídali. Bez zaváhání odehrál svůj zápas Chlumec. Pivní veteráni náskok z první třetiny neudrželi a Děčínu podlehli. O jediný zásah vyhráli Foreads, kteří využili v závěru přesilovou hru a zvítězili.

HSÚ Sharks Neštěmice vs. HSÚ SHC Warriors Chlumec 0:18 (0:4, 0:8, 0:6)

První Chlumec se potkal s posledním týmem Oblastní ligy, kterým jsou Neštěmice a na hřišti to bylo jasně znát. Hosté vyslali na domácího brankáře hned šestaosmdesát střel. První branku dal Chlumec v osmé minutě a v první třetině navýšil ještě náskok o čtyři góly. Nejlepší byla pro hosty prostřední patnáctiminutovka, ve které si připsali osm přesných zásahů. Chlumec nepolevil ani v závěru, kdy šesti góly stanovil výsledek na konečných 0:18. Čisté konto udržel Nikita Fomov. Nejlépe se utkání povedlo Dominiku Čelleňukovi, který dal pět branek a na další čtyři přihrál. O gól méně vstřelil Lukáš Prokop, hattrick slavil Tomáš Prokop.

HBC Black&White Děčín vs. HSÚ Pivní veteráni Ústí nad Labem 9:7 (3:5, 6:1, 0:1)

Zápas mezi Děčínem a Pivními veteráni přinesl šestnáct branek a góly padaly ve velkém na obou stranách. Z první trefy se radoval Děčín už po devíti vteřinách hry, ale hosté ještě v první minutě srovnali a Pivní veteráni třemi góly otočili zápas ve svůj prospěch. Děčín snížil na jednobrankový rozdíl, ale hosté se prosadili ještě jednou. Druhá patnáctiminutovka se však lépe povedla domácím, kteří šli do vedení 6:5. Veteráni sice srovnali, ale Děčín využil dvě přesilové hry, přidal navíc devátý gól a znovu odskočil. V závěru využili přesilovou hru také hosté, ale na body to už nestačilo.

SK Dubí B vs. Wolves Chomutov 1:5 (0:1, 1:2, 0:2)

Před zápasem měli stejný počet bodů, ale vyhrát mohl pouze jeden, a to se povedlo Chomutovu. Ve druhé patnáctiminutovce šli hosté již do tříbrankového vedení, ale Dubí svou první brankou v utkání snížilo. Chomutov v závěrečné části oskočil opět o tři góly. Dubí však boj nevzdalo, v závěru dostalo k dispozici přesilovou hru, kterou zkusilo odehrát s prázdnou bránou. Tu se ale podařilo trefil Danielu Himlovi, který potvrdil výhru hostů.

HSÚ Foreads Ústí nad Labem vs. HbC Kings Teplice 3:2 (1:0, 1:2, 1:0)

Nejvyrovnanější zápas přineslo střetnutí Foreads a Teplic, které skončilo jednobrankovým rozdílem. Jako první šli do vedení domácí, ale hosté zkraje druhé třetiny srovnali. Foreads si vzali náskok zpátky, udrželi ho ale pouhých deset vteřin, po kterých se podruhé v zápase trefil Marek Štrébl. Už to vypadalo, že základní hrací doba asi nerozhodne, ale hosté nabídli soupeři možnost přesilové hry, kterou Foreads využili. Necelé tři minuty před koncem šli tedy domácí opět do vedení a tentokrát už náskok udrželi.

Tabulka Oblastní liga - Čechy Sever
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HSÚ SHC Warriors...
24 172:57 61
2.
HBC Black&White...
24 183:88 55
3.
HSÚ Pivní...
24 140:104 42
4.
Wolves Chomutov
24 124:81 41
5.
SK Dubí B
24 98:75 39
6.
HBC Orlík Ústí...
24 95:100 33
7.
HSÚ Foreads Ústí...
24 96:109 31
8.
HbC Kings Teplice
24 71:175 14
9.
HSÚ Sharks...
24 36:226 8