Ostatní oznámení

13. ledna se v Dobřanech uskuteční turnaj krajských výběrů kategorie Masters!

Další turnaj krajských veteránů se opět blíží! Turnaj proběhne v sobotu 13. 1. 2024 v hale v Dobřanech. Mohou se ho zúčastnit hráči narození v roce 1984 a starší. Jeden z hlavních organizátorů turnaje Libor Komůrka prozrazuje v článku podrobnosti i o možnosti se do turnaje přihlásit!

Tradiční týmy již vědí o co jde, noví zájemci se mohou ozvat na mail kusek1@seznam.cz. či na tel. 773781146. Na těchto kontaktech vám organizátoři podají bližší informace. Startovné je 2700 Kč a je třeba ho odeslat do 31.12.2023 na účet 725921093/0800.

„Věřím, že se do budoucna opět někdo přidá!“ vyzývá k účasti další regionální Masters týmy Libor Komůrka

Libore, 13. ledna 2024 se v Dobřanech uskuteční další turnaj veteránů. Jakými slovy byste na něj pozval fanoušky hokejbalu a týmy?

Tak podmínky se nám nezměnily za ten rok, co jsme se pokusili tuto kategorii na regionální úrovni rozjet. Budeme rádi, když k se k nám přidají další týmy, v nichž budou hráči věkově splňovat podmínky. Zatím máme čtyři celky, které kluci ve svých regionech skládají. Je to především o tom, že to musí někdo z kluků vzít za své a poskládat, což bývá někdy složité. Ale věřím, že se do budoucna opět někdo přidá. Zatím počítáme s tradiční účastí ze čtyř regionů... Uvidíme, kdo se ozve na výzvu?

Proč pro své turnajové zápletky volíte tak brzký termín po Novém roce? A uvidí fanoušci v akci některá zajímavá hokejbalová jména se statutem legendy s velkým L?

Termín jsme také zvolili s ohledem na to, jak je v daném místě volno. Hala v Dobřanech je vytížená i přes zimu jinými místními oddíly a sporty, tak jsme se museli přizpůsobit. Na druhou stranu si myslím, že po svátcích už bude zase chuť se hýbat a kluci se rádi proběhnou a shodí nějaké to kilo, které se v tomto věku objevuje rychleji na těle, než u mladších hráčů (smích). A co se týká jmen? Pro mě jsou všechna jména, co tam budou, zajímavá a s trochou nadsázky říkám, že kolem nás běhá v současnosti tolik „legend“, že se v tom už neorientuji (smích)! Tak z tohoto hlediska nechci ani fanoušky lákat. Spíš bych je pozval na dobrý, chytrý hokejbal v podání kluků, kteří to hrají dvacet i více let a určitě to stále umí! Půjde především o dobrou zábavu a setkání kamarádů.

Už je to pár měsíců, co se naposledy některý z českých týmů zúčastnil mezinárodní akce. Máte Vy osobně s týmem plány pro další rok? (např. MS v Kanadě 45+)?

Pracujeme na tom, ale vzhledem k tomu, že hráči si vše musí financovat sami, je skládání týmu velice náročné, což je pochopitelné. Uvidíme, rozhodnutí o účasti v Kanadě by mělo padnout do poloviny prosince.


Tým Czech Masters se pravidelně účastní nejen zimních, ale i letních turnajů. Bude jejich snaha o účast na MS v Kanadě 2024 úspěšná? zdroj fotky: osobní archiv Libora Komůrky (stojící třetí zprava).