Ostatní oznámení

Galavečer hokejbalu je za dveřmi!

Ve středu 19. června 2024 od 18:00 se v budově Domu dětí a mládeže v Ústí nad Labem uskuteční druhý ročník galavečeru hokejbalu k příležitosti předávání cen za uplynulou sezónu.

Součástí galavečera bude předání individuálních a týmových cen za 2. Ligu a Oblastní ligu. Dále budou uvedeni noví členové Síně Slávy regionálního svazu a vyhlášen bude i nejlepší rozhodčí našeho regionu.

Novinkou bude vyhlášení cen z řad mládežníků, kdy za každou mládežnickou kategorii (U20, U17 atd.) bude vyhlášen nejlepší hráč v dané věkové kategorii. K této myšlence ocenit i naše mladé hráče z regionu uvedl Jan Fedák: „Mládež je základ našeho sportu, bez které by to nešlo, a proto jsme se rozhodli ocenit i naše mladíky. Navíc se mohou na akci setkat i s několika vynikajícími hráči a nebojím se říct i legendami tohoto sportu.“

Po předání všech cen se všichni zúčastnění můžou těšit na připravený raut, při kterém mezi sebou jistě proberou několik hokejbalových témat. Pozváni budou všichni ocenění hráči a zástupci oceněných týmů, akce se můžou samozřejmě zúčastnit další členové z hokejbalového prostředí, čímž jsou tímto srdečně zváni.