Český pohár

2. kolo Českého poháru bude rozehráno 28. 10.

Ve sváteční den se odehraje většina zápasů 2. kola ČP, pouze některé dvojce má zápasy naplánované na pozdější datum. V tomto kole bude severočeský hokejbal zastoupen čtyřmi celky, které se mezi sebou utkají o postup do dalšího kola. V něm se k vítězům již připojí i extraligová Elba DDM.

Panthers Kadaň – Vlčí smečka Ústí nad Labem - čt 28. 10. 2021 14:00

Favorit utkání je jasný, Vlčí Smečka válcuje všechny soupeře v 1. lize a Kadaň by pro ní neměla být větší překážkou v postupu do dalšího kola. Ale pozor, kadaňští již několikrát dokázali papírového favorita zaskočit a postarat se tak o překvapení. U panterů to bude opět a zase o docházce, pokud se sejdou v nejsilnějším složení, určitě budou chtít Smečku potrápit.

Co před utkáním říká kapitán Kadaně Ondřej Tumpach:

„Čeká nás momentálně nejlepší tým první ligy, loni jsme měli tu čest s nimi dvakrát změřit síly a výsledné skóre jsou dvě prohry a skóre 2:22. Bude to utkání, kde můžeme pouze překvapit, ale i zázraky se dějí.“

Za Vlčí Smečku se k zápasu vyjádřil Roland Baxa:

„Do utkání půjdeme určitě v roli favorita, což je vždy ošemetné. Samozřejmě termín utkání trochu komplikuje složení sestavy a určitě nebudeme v plné síle. Kadaň hraje svoje domácí zápasy v Chomutově, kde je menší hřiště a to nám úplně nemusí vyhovovat, ale věřím, že když všichni podáme standardní výkon, tak zvítězíme a postoupíme.“

HBC Bazzy Děčín – HBC Ještěři Ústí nad Labem - st 3. 11. 2021 18:30

O druhém zápase se dá říct skoro stejné, jako o předchozím. Rozdíl je snad pouze v tom, že Ještěři mají v 1. lize aktuálně šňůru tří porážek v řadě. A na to za poslední léta parta okolo kapitána Ivana Kučery není zvyklá. A toho jistě bude chtít Bazzy využít, pokud nastoupí se všemi svými oporami včetně Horáčka s Pilařem, můžou ještěrům zle zatopit.