Regionální liga

Coma v Regionální lize v neděli srovnala po úvodní prohře s Ještěry B stav série

V prvním finálovém zápase Regionální ligy šli jako první do vedení Ještěři, kteří se v prostřední části ujali dvoubrankového náskoku. Ten dokázala Coma v závěrečné třetině smazat, ale hosté opět odskočili a slavili těsnou výhru. Druhý zápas patřil domácím, kteří vyhráli 5:0.

HSÚ HBC Coma Team vs. HBC Ještěři Ústí nad Labem B 3:4 (1:1, 0:2, 2:1)

Jako první se ujali vedení Ještěři, za které se prosadil v osmé minutě Vladimír Brož. Coma Teamu se však podařilo ještě v první třetině srovnat. Druhá patnáctiminutovka ale byla v podání hostů. Nejprve za ně přesilovou hru využil Vladimír Brož, a po něm přidal další zásah Miroslav Straka. Domácí se ale nechtěli vzdát a v posledním dějství ještě zabrali. Nejprve se trefili v početní výhodě a dvě minuty před koncem se jim podařilo srovnat. Z vyrovnání se ale radovali pouhých osmadvacet vteřin. Hattrick totiž zkompletoval hostující Vladimír Brož a náskok hosté udrželi až do závěrečné sirény.

HSÚ HBC Coma Team vs. HBC Ještěři Ústí nad Labem B 5:0 (2:0, 3:0, 0:0)

Druhý zápas už byl jasně pod taktovkou Coma Teamu. Již v první třetině se domácí ujali dvoubrankového vedení. Také ve druhé třetině viděli diváci branky pouze z holí domácích, kterým se podařilo využít hned dvě početní výhody, a i díky tomu se dostali již do pětigólového vedení. Ještěři nedokázali na Luboše Mergla najít recept, nepodařilo se jim ho ani jednou překonat, a tak u nich po konci zápasu svítila nula. Coma Team svůj náskok uhlídala a podařilo se jí srovnat stav série.

HSÚ HBC Coma Team vs. HBC Ještěři Ústí nad Labem B stav série 1:1