Regionální liga

Titul v Regionální lize slaví hráči Coma Teamu

Na trůn Regionální ligy usedne pro letošní ročník celek HSÚ HBC Coma Team. Coma ve finále porazila 3:1 na zápasy rezervu ústeckých Ještěrů. Bronzové medaile převzali hráči vítěze základní části z Dubí, neboť souboj o třetí místo proti Perle Řetenice byl kontumován.

Finále

HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B vs. HSÚ HBC Coma Team 2:8 (1:1, 0:4, 1:3)

Skóre otevřel v osmé minutě zkušený Tomáš Harkabus. Ještěři kontrovali ve dvanácté minutě, kdy se trefil Ludvík Schwarzjirg. Coma o druhém bodu v sérii rozhodla v prostředním dějství, kdy Homolku překonala celkem čtyřikrát. Postupně se trefili Trončinský, Macek, Matěj Harkabus a Budínský. V polovině třetí části přidal šestou branku hráčů v modrobílých barvách Vyhlídal. Následně snížil využitou přesilovkou Patrik Koev. To bylo ovšem z ještěří strany vše. Během posledních pěti minut navýšil vedení Comy ještě jednou Tomáš Harkabus a následně Lukáš Zahradník. Před nedělním soubojem tak měla Coma k dispozici mečbol.

HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B vs. HSÚ HBC Coma Team 2:6 (0:2, 1:3, 1:1)

O den později neponechala nic náhodě, byť průběh byl jinačí než v sobotním ranním zápase. Stejně jako v sobotu otevřel brankový účet zkušený matador Tomáš Harkabus. Ve dvanácté minutě poslal Comu do dvoubrankového náskoku Trončinský. Následně bratrská dvojice Navarrů zařídila posun ve skóre o další dvě branky. V sedmadvacáté minutě nejprve vykřesal malinkou naději využitou přesilovkou Milan Jelen, ovšem krátce na to vrátil Comě čtyřbrankový náskok Matěj Harkabus. Ještěři využili ještě jednou početní výhodu. Stalo se tak krátce po změně stran, kdy do černého mířil Kučera. Že početní výhody rozhodují, je známá věc. Tečku za letošním finále udělal v nabídnuté přesilovce svým druhým góle v zápase Radim Navarra. Coma po loňském stříbru v letním poháru opět usedla na trůn.

Coma Team – Ještěři B konečný stav série 3:1

O 3. místo

SK Dubí vs. HBC Perla Řetenice M.L. 5:0 (kontumačně)