Regionální liga

Wolves proti Perle ztratili vedení, na čele Regionální ligy stoprocentní Coma Team

Druhý hrací víkend má za sebou Regionální liga. Hrací volno měli hráči Děčína. Naopak poprvé do akce šli hokejbalisté Wolves. Ti v domácím prostředí vedli již o tři branky s Perlou, přesto utkání musela rozhodnout samostatná střílení. Na čele je stoprocentní Coma Team. Vyhrál také celek Ještěrů.

HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B vs. HSÚ Pivní Veteráni Ústí n/ 4:2 (1:0, 0:2, 3:0)

Skóre utkání otevřel na konci čtvrté minuty Martin Horáček a rezerva Ještěrů vedla 1:0. Pivní Veteráni ale nesložili zbraně a díky dvěma využitým přesilovkám ve druhé části otočili vývoj na svou stranu. Trefil se Jan Kašpar a Matyáš Čaloun. Sotva došlo na výměnu stran, tak Patrik Koev srovnal a o pár minut později Dušan Pechy skóre otočil. Tečku za zápasem udělal trefou do opuštěné veteránské klece Martin Horáček, pro kterého to byl druhý gól.

Wolves Chomutov vs. HBC Perla Řetenice M.L. 6:5ss (4:2, 1:1, 0:2 – 0:0)

Domácím Wolves se podařilo v rozmezí sedmnácti sekund v desáté minutě odskočit na dvoubrankový rozdíl díky trefám Svobody a Karáska. Náskok snížila trefa Netušila, ovšem vzápětí přišla odpověď z hokejky Petržílky. Ve čtrnácté minutě opět Perla snížila, prosadil se Pavlíček. O minutu později měli zelenočerní náskok zpět, když se z gólu radoval Opelt. Na začátku druhé části poslal Wolves do vedení 5:2 obránce Hlinka. Hostující Rezek ale ve dvacáté minutě snížil. Ve třetí třetině se podařilo hráčům řetenické Perly smazat ztrátu a poslat utkání do prodloužení. Pětiminutové nastavení nerozhodlo, a tak došlo až na samostatná střílení. V nich byli šťastnější domácí, kteří vydolovali druhý bod, byť na dosah měli všechny tři.

HSÚ SHC Warriors Chlumec vs. HSÚ HBC Coma Team 2:7 (0:2, 1:4, 1:1)

V páté minutě otevřel zápas svou trefou Jiří Cícha. Na něj navázal v jedenácté minutě David Gottfried. Tentýž hráč se prosadil také po změně stran. Čtvrtou branku Comy měl na svědomí Radek Vyhlídal v devatenácté minutě, kdy využil přesilovku. Po něm se také ozvali domácí Warriors, konkrétně Adam Krejčí, jenž prostřelil Kešnera. Sedmadvacátá a osmadvacátá minuta znamenala další dvě branky Comy, do černého mířili Cícha s Kinclem. V osmatřicáté minutě využil přesilovku chlumecký Prokop. V čase 39:39 zkompletoval Jiří Cícha hattrick a Coma vyhrála 7:2 a je na čele tabulky s šesti body.