2. liga

Dubí vstřelilo ve 2. Lize v prvním zápase jarní části třináct gólů

Kolotoč jarní části se pomalu začíná rozjíždět a 2. Liga ho začala hned dvěma zápasy. Jasný zápas odehrálo Dubí, které hostilo Litoměřice. Už po první třetině vedlo rozdílem pěti branek, nakonec jich dalo třináct. Malé Březno šlo sice proti Elbě DDM B do vedení, ale body v konečném součtu nebralo.

SK Dubí vs. SHC Killers Litoměřice 13:1 (5:0, 6:1, 2:0)

Dubí do svého zápasu vlétlo jako kdyby žádná zimní pauza nebyla. Na brankáře Litoměřic vyslalo hned pětačtyřicet střel a třináct z nich našlo svůj cíl. Branek se domácí dočkali už v první třetině, kdy se radovali pětkrát. Hosté nabídli svému soupeři šest přesilových her a polovinu z nich Dubí využilo. Gólově nejpovedenější byla prostřední část, ve které padlo sedm branek. O svůj jediný zásah se postarali také pět vteřin před sirénou hosté. V závěru zkompletoval hattrick Miloslav Kváš a upravil skóre na konečných 13:1.

Elba DDM Ústí nad Labem B vs. HBC Dandy Malé Březno 5:3 (2:1, 1:0, 2:2)

Vyrovnanější průběh přineslo střetnutí Elby DDM B a Malého Března. Hosté sice vyslali na domácího brankáře více střel, ale gólově se jim dařilo méně. Hráči Dandy šli v sedmé minutě jako první do vedení, ale udrželi ho pouze pár vteřin. Ústí navíc brzy využilo početní převahu a v první části ještě překlopilo vedení na svoji stranu. Aleš Zuna v prostřední třetině svým druhým gólem náskok domácích ještě navýšil. Poslední patnáctiminutovka přinesla po dvou brankách na každé straně, a hosté už tak ztrátu nedohnali a na body nedosáhli.