Regionální liga

Coma stále na čele Regionální ligy, bodovala i Perla či Pivní Veteráni

První dva březnové víkendy nabídly čtveřici utkání. Dvakrát do boje šla první Coma, která nezaváhala. Dvě utkání sehrál také Děčín, jenž ovšem oproti Comě vyšel bodově naprázdno. Tři body si do tabulky připsala družstva řetenické Perly a Pivních Veteránů.

HBC Perla Řetenice M.L. 1983 vs. HSÚ SHC Warriors Chlumec 9:1 (2:0, 1:0, 6:1)

Utkání brankově odstartoval v deváté minutě Miroslav Diepold. Na něho navázal o čtyři minuty později Petr Koudelka a Perla vedla po první třetině 2:0. Na další branku si hrstka diváků musela počkat do konce druhé části, kdy se podruhé v zápase trefil Miroslav Diepold. Tentýž hráč zkraje třetí části zkompletoval hattrick. Chlumec postihl totální výpadek mezi osmatřicátou a čtyřicátou minutou, kdy ze své branky lovil míček čtyřikrát. Dvakrát se trefil Marek Chytrý, po jedné trefě zaznamenal Hauf a David Diepold. Jediný čestný úspěch Warriors si v čase 40:32 připsal Jakub Hašek. Tečku za jednoznačným zápasem udělal v poslední minutě svou druhou trefou David Diepold.

HSÚ HBC Coma Team vs. HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B 5:3 (3:0, 0:1, 2:2)

Utkání prvního celku tabulky s druhým začal gólem ve vlastním oslabení. Aleše Homolku v brance Ještěrů překonal v polovině třetí minuty Jakub Růžička. V závěru první třetiny dokázala Coma během 72 sekund odskočit do tříbrankového náskoku. Postaral se o to Tomáš Harkabus a David Gottfried. V průběhu druhé části snížil na 1:3 Jiří Vítko. V pětatřicáté minutě vrátil Comě náskok tří branek opět David Gottfried. Následně snížil Tomáš Řežábek, ale na to po chvíli zareagoval Tomáš Reisenauer. Pomyslnou tečku za zápasem udělala využitá přesilovka v podání Dušana Pechycho. Coma tak na jaře zatím nepoznala hořkost porážky a dále vládne krajské lize.

HBC Black&White Děčín vs. HSÚ HBC Coma Team 2:6 (1:2, 0:2, 1:2)

Hořkost porážky nepoznala Coma ani v dohrávce proti Děčínu. V polovině první třetiny vedla díky trefám Tomáše Reisenauera nad Black&Whitem 2:0. V desáté minutě snížil Vilém Vilikus. Prostřední část utkání přinesla dvě rychlé branky Comy. Na obou měl podpis Tomáš Harkabus. Pětatřicátá minuta přinesla snížení z hokejky Jakuba Hladiše, ale více již lídr tabulky nepřipustil a po dalších dvou gólech dokráčel k další výhře. Ve třetí části se prosadil Ivan Tuček a hattrick uzavřel zkušený Tomáš Harkabus.

HSÚ Pivní veteráni Ústí n/L vs. HBC Black&White Děčín 9:4 (3:0, 3:1, 3:3)

Děčín čekala minulý víkend i druhá dohrávka, tentokrát mu soupeřem byl celek Pivních Veteránů, v jehož středu opět naskočila produktivní trojka Vojtěch Červinka a rodinné duo Čalounů. Právě Vojtěch Červinka byl tím, kdo poslal Pivoše v půlce první části do dvoubrankového vedení. To ještě dokázal navýšit Jan Kašpar. Po změně stran dokázal snížit Martin Kotěšovec, avšak tři branky v rozmezí tří minut určily další průběh utkání. Trefili se Jan Kašpar a dvakrát Matyáš Čaloun. Třetí část odstartovala branka Jana Neumanna a v polovině třetiny uzavřel hattrick Červinka. Po jeho brance se povedlo Děčínským třemi góly zmírnit výsledek. Dvakrát mířil do černého David Rubeš a jednou se prosadil Jakub Hladiš. Dohrávku uzavřel čtvrtou brankou v utkání Vojtěch Červinka, jenž k brankám přidal i tři nahrávky a podílel se tak na sedmi z devíti branek Pivních Veteránů.