Regionální liga

Coma těsně porazila Wolves. Ještěři se vrátili na druhé místo, zvítězil i Chlumec

Poslední víkend v březnu přinesl další kompletní kolo. Děčín doma nestačil na rezervu Ještěrů. Pivní veteráni přenechali všechny tři body poslednímu Chlumci, který se tak přiblížil Perle. Coma si skvělou druhou třetinou připsala další tři body ze zápasu proti Wolves.

HBC Black&White Děčín vs. HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L 2:6 (0:2, 0:2, 2:2)

Souboj na hřišti v Děčíně si první dvě branky schoval až do závěru první třetiny, kdy Ještěři dvakrát udeřili. Z gólu se radoval Schwarzjirg a Kučera. Béčko Ještěrů bylo při chuti a další dva góly padly krátce po přestávce z hokejek Vinše a Pechyho. Ústecký celek si schoval dvě trefy do každé ze třetin. I tentokrát skóroval zkraje periody. Pátý a šestý gól vsítil Řežábek a Koev. Až po nich se prosadili domácí. V posledních třech minutách již pouze upravili skóre díky trefám Rubeše a Blažka.

HSÚ Pivní veteráni Ústí n/L vs. HSÚ SHC Warriors Chlumec 1:7 (0:1, 0:3, 1:3)

Skóre utkání otevřel v sedmé minutě hostující Lukáš Prokop. Zkraje druhé části využil přesilovku Tót a Chlumec vedl o dvě branky. V polovině třetiny se oba střelci prosadili znovu a rázem bylo na straně Warriors mnohem více důvodů k radosti. Neděle se oběma hráčům povedla, neboť ve třetí třetině krátce po sobě uzavřeli hattrick. Mezi dva hattricky se ale vměstnal jediný čestný úspěch Pivošů. Trefil se Aleš Zuna. Tečku za zápasem udělal gólem v čase 42:27 hostující Matěj Machovský. Chlumečtí tak získali důležité tři body a spravili si chuť po fotbalové prohře s Comou.

HSÚ HBC Coma Team vs. Wolves Chomutov 8:5 (1:0, 5:1, 2:4)

Coma přivítala chomutovské Wolves. Ve vyrovnané první třetině se dostal lídr tabulky do vedení zásluhou Lukáše Zahradníka. Druhých patnáct minut bylo rozhodujících, neboť Coma je vyhrála vysoko 5:1. Čtyřmi góly se pod to podepsal Pavel Gottfried a druhou brankou v utkání Zahradník. Za Wolves se trefil Karásek. Ve třetí části Wolves zabrali a dokázali se v průběhu utkání dotáhnout na dvoubrankový rozdíl, ovšem vše rozhodla branka Lukáše Zahradníka minutu a půl před koncem. Nejen, že uzavřel hattrick, ale i odpor zelenočerného souboru. Coma tak nadále vládne krajské lize a Wolves nedokázali navázat na domácí výhru s Perlou.