Regionální liga

Perla ztratila vedení s Comou, Chlumec poskočil do šestky a Pivoši nadělovali v Chomutově

První dubnové kolo přineslo další výhru Coma Teamu, jenž díky skvěle zvládnuté druhé a třetí třetině porazil Perlu Řetenice. Chlumečtí vybojovali důležité body s Děčínem a poskočili do elitní šestky, která si zahraje play-off. Wolves podruhé na jaře schytali výprask od Pivních Veteránů.

HBC Perla Řetenice M. L. 1983 vs. HSÚ HBC Coma Team 3:13 (3:1, 0:7, 0:5)

Perla hostila Comu a po první třetině vedla 3:1, když prosadili Volnar, Rezek a Živný. Za Comu skóroval Zahradník. Od dvacáté minuty byl na hřišti jen jeden tým. A tím byla právě vedoucí Coma, která druhou třetinu vyhrála vysoko 7:0 a ze zápasu si udělala vlastní show, neboť v nastoleném trendu pokračovala i ve třetí patnáctiminutovce. Ze slibného vedení se tak rázem stal debakl. Coma tak opět naplno bodovala, a ještě více si upevnila první místo.

HSÚ SHC Warriors Chlumec vs. HBC Black&White Děčín 4:2 (2:0, 1:1, 1:1)

V osmé minutě otevřel skóre domácí Petr Voráček. Na jeho trefu navázal ve dvanácté minutě Kotlář, jenž využil početní výhodu. Zkraje druhé části poslal Warriors do již tříbrankového trháku Barčák. Jak se později ukázalo, byla to trefa vítězná. Děčínští díky dvěma trefám Rubeše vykřesali naději, ovšem tu jim vzal gólem v oslabení Adam Krejčí. Chlumec tak získal důležité body a o skóre přeskočil Perlu v tabulce a dostal se na šesté místo zaručující play-off.

Wolves Chomutov vs. HSÚ Pivní veteráni Ústí n/L 4:12 (0:4, 1:3, 3:5)

Wolves doma nestačili na Pivní Veterány a podruhé na jaře schytali výprask. Vše rozhodla již první část, jenž ústecký celek vyhrál 4:0. Následně přišlo snížení Vlků z hole Blaščáka, jenže hosté byli při chuti a pokračovali v proměňování svých pokusů. Třetí část byla co do branek nevyrovnanější, ale i tu vyhráli Pivoši. Skóre se tedy zastavilo na výsledku 4:12. Veterány táhlo trio Jan Čaloun, Jakub Černý a Vojtěch Červinka. Hattrick zaznamenal i obránce Jan Neumann. Nedělní výlet tak Pivošům vyšel a dotáhli se v tabulce právě na svého soupeře.