2. liga

Kadaň v Ústí opět vítězná, tři body slaví i Ještěři, Dubí a Dandy

Druhá liga nepolevuje ve svém tempu a během posledních dvou víkendů nabídla opět jedno hrací kolo. Kadaň podruhé za sebou dokázala přivézt velice cenné tři body z Ústí, když tentokrát přehrála Berany. Tříbodový import do tabulky slaví i Ještěři, kteří si poradili s Comou.

HSÚ Berani Ústí n/L vs. Panthers Kadaň 2:3 (1:1, 1:0, 0:2)

Vstup do utkání se vydařil Beranům, kteří ve čtvrté minutě otevřeli skóre, když se prosadil Arnold. Panthers srovnali krok v minutě dvanácté, když zužitkoval početní výhodu Ondřej Tumpach. V polovině utkání vrátil vedení domácím Beranům opět Tomáš Arnold. Kadani vyšel perfektně začátek třetí části, když po zhruba minutě vyrovnal stav zápasu opět Ondřej Tumpach. Panthers mají mezi sebou aktuálního lídra tabulky střelců Adama Hájka, který čtyři minutky před třetí sirénou převrátil zápas na stranu kadaňského souboru. Kadaň tak vyválčila opět velice důležité tři body.

HBC Ještěři Ústí n/L vs. HBC Coma Team 6:3 (2:1, 2:1, 2:1)

Skóre utkání se měnilo již po pouhých 55 sekundách, když slavil branku Jakub Myškovský. V sedmé minutě bylo srovnáno. Přesilovku využil Aleš Zuna. Že jsou početní výhody důležité, ukázal Lukáš Plzák ve třinácté minutě a vrátil Ještěrům vedení. To navýšil ve dvacáté minutě opět Myškovský. Coma v polovině střetnutí snížila zásluhou Aleše Macka, avšak za Ještěry se opět prosadil Plzák a bylo to znovu o dvě trefy. Sedmatřicátá minuta patřila domácímu Dušanu Pechymu, který v rozmezí dvaceti sekund navýšil vedení Ještěrů na již nedostižný náskok. Aleš Macek sice snížil, ale více již Coma nestihla, a tak ústecké derby vyhrála parta okolo Ivana Kučery.

HBC Dandy Malé Březno vs. SHC Killers Litoměřice 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

První část branku nepřinesla. Vše změnila až dvacátá minuta, kdy poslal Dandy do vedení Zbyšek Kastner, jenž nepohrdl nabídnutou početní výhodou. Odpověď Killers přišla za zhruba dvě minuty z hole Ondřeje Gazsiho. Po změně stran vstřelil vítěznou branku Dandy Jan Kníže. Killers i přes emotivní závěr již srovnat nedokázali a tak Dandy slaví zisk cenných tří bodů.

SK Dubí vs. Elba DDM Ústí n/L B 5:2 (2:0, 2:1, 1:1)

Během deváté minuty poslal Dubí do vedení Matouš. Dvě minuty po něm využil přesilovku Zajan. Osmnáctá minuta přinesla třetí gól v ústecké síti. Postaral se o něj Miloslav Kváš. Během dvacáté minuty zkorigoval nepříznivý stav Tomáš Giesel, avšak do druhé přestávky vrátil Dubí vedení o tři branky Marek Chytrý. Po změně stran se podařilo rezervě Elby DDM opět dostat na dostřel dvou tref, když do černého mířil David Kučera. Tečku za zápasem udělala využitá přesilovka ze čtyřicáté minuty, na jejímž konci byl Miloslav Kváš.

Tabulka 2. Liga - Čechy Sever
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
Panthers Kadaň
20 88:49 44
2.
SK Dubí
20 111:56 43
3.
HSÚ Berani Ústí...
21 92:51 41
4.
HBC Dandy Malé...
20 62:69 30
5.
SHC Killers...
21 65:92 27
6.
HBC Ještěři...
20 65:69 25
7.
Elba DDM Ústí nad...
20 56:93 19
8.
HBC Coma Team
20 56:116 14