Regionální liga

Pohár Ústeckého kraje zvedli nad své hlavy hráči Dragons

Poslední hrací víkend za sebou má také Regionální liga, ve které se spolu ve finále utkaly tři týmy. Nejlépe se dařilo Dragons, kteří si poradili s oběma svými soupeři. Jednu výhru zaznamenala Coma, která vstřelili Wolves osm branek. Chomutov tak obsadil třetí příčku.

HSÚ HBC Coma Team vs. SC Dragons Ústí nad Labem 1:4 (0:2,1:2,0:0)

Hned v prvním zápase proti sobě nastoupily týmy Comy a Dragons. Dragons vyšla hlavně poslední minuta první poloviny, ve které vstřelili dvě branky. Ve druhé části se ujali dokonce čtyřbrankového vedení, na které odpověděl v přesilové hře Vít Budínský, ale to už na výhře Dragons nic nezměnilo.

Wolves Chomutov vs. HSÚ HBC Coma Team 2:8 (1:3,1:5,0:0)

Ve svém druhém zápase si už Coma zlepšila náladu, když svému soupeři vstřelila hned osm branek. Wolves drželi do osmnácté minuty se soupeřem krok, když se jim podařilo vždy snížit na rozdíl pouze jednoho gólu, pak už se ale slova ujala Coma, která dala pět gólů a rozhodla o své jasné výhře.


SC Dragons Ústí nad Labem vs. Wolves Chomutov 8:1 (3:1,5:0,0:0)

.Wolves obdrželi osm branek také ve svém druhém zápase, ve kterém se utkali s Dragons. Chomutov šel sice v sedmé minutě jako první do vedení, když se prosadil Ondřej Fencl, další přesný zásah už ale nepřidal a svojí one man show rozjeli Dragons. Z hattricku se radoval Zdeněk Vegner.