Regionální liga

Na čele Regionální ligy jsou chomutovští Wolves, z výhry se radovala také Perla a Ještěři

Po dalším hracím kole máme nového lídra, stali se jim hráči Wolves Chomutov, kteří uspěli v Děčíně. Na druhé místo odsunuli celek Coma Teamu. Na něj se po výhře nad Chlumce dotáhla rezerva Ještěrů. Ve vyrovnaném utkání se štěstíčko přiklonilo k hráčům Perly. Dojde o víkendu k nějakým změnám?

HBC Black&White Děčín vs. Wolves Chomutov 3:5 (1:2, 0:2, 2:1)

Vlci jeli obhajovat velmi dobrý vstup do soutěže na půdu Děčína. A byli to právě domácí, kteří v deváté minutě otevřeli skóre. Trefil se Tomáš Sitár. Wolves ale vyšel závěr první části. Ve dvanácté minutě srovnal Jan Petržílka a minutu po něm prostřelil Hospůdku také Radek Veselý. Druhá třetina patřila Vladimíru Opeltovi, jenž dvěma trefami poslal chomutovský celek do tříbrankového trháku. Ten odmazal pět vteřin po změně stran Samuel Hampl. Ve čtyřicáté minutě se hráči Black&Whitu dostali na dostřel jediné trefy. Všechny chomutovské uklidnil minutu před koncem základní hrací doby Miloš Hlinka, jenž trefil prázdnou děčínskou klec. Vlci se tak díky této výhře dostali na průběžné první místo v regionální lize.

HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B vs. HSÚ SHC Warriors Chlumec 6:1 (2:1, 2:0, 2:0)

Utkání začali lépe Ještěři, kteří v osmé a desáté minutě dvakrát udeřili, prosadili se Koev a Schwarzjirg. Krátce na to ale vykřesal naději chlumecký Kuziv. Bohužel pro něj a celý Chlumec v dalších dvou třetinách skórovali opět pouze hráči s Ještěrem na hrudi. Ve druhé třetině se trefil Ondřej Rechtorik a podruhé také Patrik Koev. Pět minut před koncem základní hrací doby využil přesilovku domácí Tlapa a minutu a půl před koncem upravil na konečných 6:1 nestárnoucí Radek Hůja. Ještěři se díky této výhře dotáhli na Coma Team.

HSÚ Pivní Veteráni Ústí n/L vs. HBC Perla Řetenice M.L. 1983 2:3 (1:0, 1:2, 0:1)

Gólový účet utkání otevřel ve třinácté minutě Jan Kubík a Pivní Veteráni vedli. Na konci dvacáté minuty srovnal řetenický Pavlíček. Následně se povedlo Pivním Veteránům díky trefě Martina Černého opět dostat do vedení. Radost z jednobrankového náskoku však vydržela pouze minutu a půl, neboť na průběžných 2:2 srovnal Diepold. Vyrovnaný zápas rozhodla branka z času 43:05. Perla šla poprvé a jedinkrát v zápase do vedení. Trefa Petra Koudelky byla vítězná a navíc s puncem tří bodů.