Regionální liga

Pivní Veteráni při chuti, opět dali deset branek. Děčín zatím stoprocentní, Ještěři ztratili s Chlumcem

Máme za sebou druhé jarní kolo. Pivní Veteráni jsou po pauze při chuti, podruhé za sebou nasázeli soupeři desítku. Tentokrát to odnesla Perla. Coma se udržela na čele, neboť její pronásledovatelé ztratili. Chomutov doma nestačil na Děčín a rezerva Ještěrů podlehla Chlumci.

HBC Perla Řetenice M.L. 1983 - HSÚ Pivní veteráni Ústí n/L 4:10 (1:1, 1:5, 2:4)

V šesté minutě otevřel zápas svou brankou domácí David Diepold. Na to za chvíli odpověděl Matyáš Čaloun a po první třetině byl stav vyrovnaný. Od druhé třetiny převzali Pivoši iniciativu a začali dávat i branky. Trefili se Melicher, Neumann, dvakrát Prokop a Kašpar. Mezi hostující trefy se vměstnal svou druhou v zápase David Diepold. Z vyrovnaného zápasu rázem platilo skóre 2:6. Krátce po změně stran uzavřel hattrick řetenický Diepold a po něm snížil na dvoubrankový rozdíl Pavlíček. Jenže radost trvala jen sedm sekund, než uzavřel hattrick ústecký Prokop. V posledních pěti minutách se trefili ještě Hanuš, Matyáš Čaloun a pověstnou desítku načepoval Kašpar. Veteráni tak podruhé za sebou vstřelili deset branek.

Wolves Chomutov vs. HBC Black&White Děčín 3:6 (1:3, 1:2, 1:1)

Chomutovští chtěli odčinit prohru z Ústí a doma hostili Děčín. Ten si přenesl dobrou formu z minulého zápasu a již ve třetí minutě otevřel skóre Hampl. Krátce po něm srovnal krok domácí Bugno, jenže hostující Samuel Hampl měl na góly čich. V osmé minutě uzavřel hattrick a Děčín vedl v Chomutově 3:1. Na začátku druhé části snížil v přesilovce Glacner, jenže ve dvacáté minutě vrátil Black&Whitu náskok dvou branek Blažek. A v poslední minutě druhé části vstřelil čtvrtý gól v utkání Hampl. Zkraje třetí části snížil domácí Hlinka, ovšem další branku již domácí Vlci nepřidali a čtyři minuty před koncem definitivně srazil odpor Čekan. Utkání přineslo i celou řadu vyloučených.

HSÚ SHC Warriors Chlumec vs. HSÚ HBC Ještěři Ústí n/L B 3:1 (0:0, 2:0, 1:1)

Ještěři měli první víkend volno, tudíž nastoupili až nyní proti Chlumci. A právě Chlumečtí otevřeli po první bezbrankové třetině skóre utkání. V šestadvacáté minutě využil početní výhodu Adam Krejčí. Vedení Warriors navýšil na konci druhého dějství Pavel Krajíček. Tentýž hráč využil početní výhodu v šestatřicáté minutě a Chlumec vedl již 3:0. V čase 40:59 pouze upravil konečné skóre Ondřej Rechtorik. Důležitou součástkou v barvách Chlumce byl Pavel Krajíček, jenž dva góly sám dal a na jeden nahrál, což rozhodlo o celém zápase.